Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Boekenkast voor katten

 
Post datum: 2/27/2011    Door: Christophe De Schauvre    7005 keer bekeken   
Bron: Bright.nl 
 

De Cat Library biedt opbergruimte voor boeken en de kat. Bovenaan is het mandje.

De Cat Library is een boekenkast waarin je niet alleen je boeken- en platencollectie in kwijt kan. De kastmodules kan je zo stapelen dat er een trapsysteem ontstaat. Ideaal voor de kat om vanaf de bovenste plank iedereen in de gaten te houden.

De talentvolle Belgische ontwerper Corentin Dombrecht is duidelijk een kattenliefhebber. Het prototype dat deel uitmaakt van de expositie 101% Designed in Brussels is gemaakt van beukenhout en vooralsnog onbehandeld - om de kat de nodige grip te geven. Katten vinden snel de weg naar het mandje dat in een aparte module is ingewerkt en verkrijgbaar is in twee formaten.
 
  Kat Larry moet ratten in Downing Street verjagen
  Wilde katten Texel worden afgeschoten
  Expositie 'Katten en Poezen'

  

In onze shop
2 + 1 gratis! : Greenwoods Droogvoer 3 x 300 g
Met Greenwoods katten-droogvoeding biedt u uw kat de best mogelijke voeding. Door het hoge aandeel van vers vlees of verse vis en de zorgvuldige bereiding ...
EUR 7.98
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed