Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat Larry moet ratten in Downing Street verjagen

 
Post datum: 2/27/2011    2715 keer bekeken    
 
Na meer dan 13 jaar krijgen de bewoners van Downing Street 10 opnieuw een kat als huisdier. Kat Larry moet een eind maken aan de ratteninvasie rond de ambtswoning van de Britse premier David Cameron.

De voorbije weken doken steeds vaker ratten op aan de ambtswoning van Cameron. Tijdens een aantal tv-verslagen vanuit Downing Street was verschillende keren een rondsnuffelende bruine rat in beeld.

Britse ambtenaren probeerden een aantal keren om de ratten op andere gedachten te brengen, maar omdat dat niets opleverde, ging Cameron toch overstag om opnieuw een kat binnen te halen in Downing Street.

Tony Blair, de vorige Britse premier, stuurde in 1997 huiskat Humprey met pensioen. Voorgaande premiers als Winston Churchill en Margaret Thatcher hadden ook al katten om het ongedierte buiten te houden.

 
  Wilde katten Texel worden afgeschoten
  Expositie 'Katten en Poezen'
  Een kat met overgewicht heeft minder plezier

Gerelateerd

Nieuwe poes op Downing Street

Katten helpen ratten mijnen opsporen

Humphrey, kat van Downing Street 10, overleden

Die ratten geven geen cent om dieren

  

In onze shop
6 x 50 g Sheba Fresh & Fine Gevogelte variatie
Sheba Fresh & Fine natvoer voor katten wordt alleen bereid met de beste ingrediƫnten en biedt iedere dag opnieuw een culinaire hoogstaande traktatie. ...
EUR 2.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed