Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten moeten aangelijnd

 
Post datum: 2/16/2011    2461 keer bekeken   
Bron: Waarmaarraar 
 
Dronten - Onenigheid in de provincie. Een boze inwoner van de gemeente Dronten (Flevoland) wil de bewegingsvrijheid van katten beperken. In een brief aan de gemeente schrijft de man dat hij zich groen en geel ergert aan de beesten. Katten in de gemeente zouden voortaan aangelijnd moeten worden, schrijft inwoner Fons Rohling in een brief aan de gemeente. Ook moeten hun baasjes de drollen voortaan opruimen.

Rohling baalt van vreemde katten die in zijn tuin poepen, schrijft Omroep Flevoland. Zijn hond Fleur eet de uitwerpselen namelijk op en wordt daar erg ziek van.

De gemeente Dronten laat in een reactie weten niets in de oplossing van Rohling te zien. De man moet het probleem zelf zien op te lossen.
 
  Gratis Gebitscontrole bij Dierenartsen AnimalCare
  Sterilisatieactie Kattenzorg
  Japans marketingconcept: katten in een koffietent

Gerelateerd

Katten in de provincie Utrecht niet kogelvrij

Britten moeten hun kattenbelletje veranderen

Huisdieren moeten Sonja-Bakkeren

'Alle katten moeten chip of tatoeage'

’Alleen de hechtingen moeten er nog uit’

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed