Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Gratis Gebitscontrole bij Dierenartsen AnimalCare

 
Post datum: 2/16/2011    2799 keer bekeken   
Bron: Nieuwsblad de band 
 
Harderwijk - Februari is uitgeroepen tot maand van het gebit voor honden en katten. Bij Dierenartsen AnimalCare kunt u op woensdagmiddag, 16 en 23 februari van 14.00 tot 16.00 uur terecht bij een bevoegd paraveterinair voor een gratis gebitscontrole. Iedereen is met zijn of haar huisdier welkom, in Harderwijk op de Verkeersweg 57 en in Ermelo aan de Nassaulaan 1.

Onze honden en katten hebben een levensduur van zo’n tien tot vijftien jaar en leven dus ongeveer zeven keer zo snel als mensen. Hierdoor is het belangrijk dat de gebitten van onze huisdieren regelmatig worden gecontroleerd en dat er zo nodig maatregelen worden genomen tegen tandplaque, tandsteen, cariës en andere gebitsproblemen. Al deze aandoeningen kunnen gepaard gaan met: verminderde eetlust, pijn bij het kauwen en ontstekingen in de mondholte en infecties in het lichaam.

Net als mensen moeten honden en katten hun gebit schoonhouden om gezond te blijven. Maar zelf zullen ze dat natuurlijk niet doen, daar hebben ze uw hulp voor nodig. Met de juiste verzorging kunt u gebitsproblemen voorkomen. Dit alles kan worden voorkomen door een regelmatige gebitscontrole bij de dierenarts, zoals bij de jaarlijkse gezondheidscontrole gebeurt. Hierbij kunnen eventuele problemen worden opgespoord.

Naast een regelmatige controle door de dierenarts, is een gebitsverzorging thuis noodzakelijk. Hiervoor bestaan speciaal voor honden en katten ontwikkelde producten, deze zijn verkrijgbaar bij uw dierenarts. In de maand februari wordt er bij AnimalCare 25% korting gegeven op gebitsverzorgingsetjes en speciale kauwstaven. Door met regelmaat het gebit van uw huisdier te verzorgen, verzekerd u uw huisdier van een gezond gebit! Kom langs voor een gebitscontrole. Eenieder krijgt een advies op maat voor zijn of haar huisdier. Op de foto ziet u dat Paraveterinair Annika Nicolaas-Koorn de eigenaar van Karan een poetsinstructie geeft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tel. (0341) 415765 (AnimalCare Harderwijk) en (0341) 553332 (AnimalCare Ermelo) of kijk op de site www.animalcare.nl.

 
  Sterilisatieactie Kattenzorg
  Japans marketingconcept: katten in een koffietent
  Castratie- en chipactie katten

Gerelateerd

Gratis gebitscontrole bij Dierenkliniek Parijsch

Gratis gebitscontrole bij Börker dierenartsen

Homeopathie houdt dierenartsen verdeeld

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed