Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Sterilisatieactie Kattenzorg

 
Post datum: 2/16/2011    3631 keer bekeken    
 
Den Haag - Van zaterdag 19 februari tot en met zaterdag 5 maart organiseert Vereniging Kattenzorg weer een sterilisatie- en castratieactie om zo een overschot aan jonge, ongewenste katten te voorkomen. Kattenbezitters die hun huisdier willen laten helpen, kunnen hiervoor een financiële tegemoetkoming aanvragen bij de vereniging.

Zij kunnen zich tijdens de actieperiode op werkdagen tussen 19.00 en 21.00 uur aanmelden via 070-3457985. Uitsluitend op de drie zaterdagen tijdens de actie kan men zich ook aanmelden in de Kattenzorg-winkel aan het Copernicusplein 11, Den Haag (open van 12.00 – 16.00 uur).

De actie geldt voor alle kattenbezitters binnen het werkgebied van Kattenzorg, d.w.z. Den Haag, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg én voor alle leden van de vereniging, waar ook in Nederland.
In combinatie met sterilisatie of castratie kan men de kat tevens laten chippen, waarvoor ook een vergoeding wordt gegeven. De vergoeding kan voor leden van Kattenzorg oplopen tot € 60,-- voor een sterilisatie.

Informatie over voorwaarden, procedure en hoogte van de vergoedingen is te vinden op www.kattenzorg-denhaag.nl of wordt tijdens de actie telefonisch of in de winkel verstrekt.

 

 
  Japans marketingconcept: katten in een koffietent
  Castratie- en chipactie katten
  Dierenkliniek Enkhuizen vangt toch katten op

Gerelateerd

Najaars sterilisatie- en castratieactie

DRRC organiseert 6e HCM testdag!

Ondersteuningsactie Vereniging Kattenzorg in Haagse wijk

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed