Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Castratie- en chipactie katten

 
Post datum: 2/16/2011    3294 keer bekeken   
Bron: Stad Amersfoort 
 
HOOGLANDERVEEN - Dierenartsenpraktijk Nijkerk-Wellensiek houdt ook nu weer een castratie- en chipactie voor katten. In deze periode geldt er een gereduceerd tarief voor de castratie en het chippen van poezen en katers.

De bedoeling van deze actie is om de geboorte van ongewenste kittens te voorkomen en het aantal zwerfdieren en asielkatten zoveel mogelijk te beperken. Daarbij is het ook verstandig voor de gezondheid van de poes en is de kans dat de kater dagen op stap gaat en vecht een stuk kleiner.
Vanaf een leeftijd van zes maanden kunnen poezen en katers gecastreerd worden. De actie loopt van 28 februari t/m 4 maart 2011.

Om een afspraak te maken kunnen belangstellenden contact opnemen met dierenartsenpraktijk Nijkerk-Wellensiek, vestiging Hooglanderveen, telefoon: 033-2571403.
Zie ook www.dapnijkerkwellensiek.nl.
 
  Dierenkliniek Enkhuizen vangt toch katten op
  Geld voor kattenopvang
  "Kattentaliban slaat toe"

Gerelateerd

Castratie en Chipactie voor katten bij dierenartsen

  

In onze shop
22 + 2 gratis! 24 x 100 g Animonda Rafiné Soupé Kattenvoer
Fijne malse en heerlijke vleesbrokjes verfijnd met echte gourmet-ingrediënten laten kattenharten sneller kloppen. Het Animonda Rafiné Soupé natvoer word...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed