Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenkliniek Enkhuizen vangt toch katten op

 
Post datum: 2/16/2011    2901 keer bekeken   
Bron: Rtvnh.nl 
 
ENKHUIZEN - De Dierenkliniek in Enkhuizen vangt in periodes van kou af en toe zwerfkatten op, en hiermee lapt ze het regionale protocol van het dierenasiel om dat niet te doen aan de laars.

Volgens dit protocol mogen dierenartsen en dierenklinieken namelijk geen katten opvangen. Zo wil het asiel voorkomen dat er voor de dieren 'dumpplekken' ontstaan.

Enkhuizers die in de stad een zwerfkat vinden, moeten dus eigenlijk de dierenambulance bellen. Dit is volgens Annemarie Lub, dierenarts bij Dierenkliniek Enkhuizen, echter erg omslachtig.

Volgens Patricia de Munnik van de Dierenbescherming moet iedereen zich gewoon aan de regels houden en dan is er geen enkel probleem.

 

 
  Geld voor kattenopvang
  "Kattentaliban slaat toe"
  Mythische katachtige duikt op in MaleisiŽ

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Meld zwerfkatten tijdig bij het asiel

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Nieuw verblijf zwerfkatten in Hof van Ede

  

In onze shop
Applaws Kattenvoer 6 x 70 g
Applaws compleetvoer voor katten wordt geproduceerd uit hoogwaardige en natuurlijke ingredi√ęnten. Hiermee kan een hoogwaardig voer worden gegarandeerd. Bi...
EUR 6.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed