Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vrouw rijdt bewust over katjes heen

 
Post datum: 1/7/2011    3956 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
ENSCHEDE -  Een nog onbekende vrouwelijke dierenbeul heeft op een parkeerplaats in Enschede een doos met drie jonge katten uit de auto gezet. Daarna reed de vrouw er met de auto volgens getuigen bewust overheen.

Dat kostte uiteindelijk een van de dieren het leven, meldt de Tubantia. Het diertje was zo zwaar gewond dat een dierenarts de zeven weken oude poes moest laten inslapen.

De twee katjes die de brute dierenmishandeling wonderwel overleefden, werden naar het Dierenopvangcentrum Enschede gebracht en zijn vervolgens bij een pleeggezin in Enschede ondergebracht.

De verontwaardiging onder de medewerkers van het revalidatiecentrum Roessingh, waar het voorval op de parkeerplaats plaatsvond, en de Dierenopvang is groot. De politie hoopt dat getuigen zich zullen melden. Woordvoerder Sandra Tiethoff: "Dit is een moedwillig, strafbaar feit. Als we weten wie het is ondernemen we actie."

 

 
  Laat je kat maar gamen op de iPad
  Eerst film gemaakt door katten! (met hulp Purina’s Friskies)
  Verwilderde katten gered

Gerelateerd

Amerikaanse dierenbeul doodt zeker 19 katten

Notoire dierenbeul zwaarder straffen


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 2/2/2011 5:22:15 PM   Gepost door: Ashley
Omg? dit is niet normaal! Over een kat heen rijden? Ze moeten die vrouw maar overijden.

  

In onze shop
Porta 21 Feline Finest Cats Heaven Kattenvoer
Porta 21 Feline Finest Cats Heaven is enkelvoer, vooral vor voedselgevoelige, oudere en overgewichtige katten. Ook voor allergische katten is dit voer uits...
EUR 44.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed