Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Zwerkatten in Velsen-Noord erven vermogen

 
Post datum: 12/28/2010    2560 keer bekeken   
Bron: Nieuws.nl 
 
Velsen - Een miljonair heeft zijn erfenis nagelaten aan zwerfkatten in het havengebied van Velsen-Noord. De man overleed onlangs aan een hartaanval en bleek zijn vermogen van tien miljoen euro nagelaten te hebben aan een stichting die zich inzet voor zwerfkatten in het havengebied.

De Telegraaf schrijft dat de katten een grote passie waren van de man die handelde in oude zeecontainers. Hij was een bekende verschijning in Velsen en omgeving en droeg smoezelige oude kleren. "Als je niet beter wist zou je hem eerder aanzien voor een zwerver dan voor de miljonair die hij was", zegt de stichting.

De stichting gaat met de miljoenen donaties doen aan initiatieven tegen dierenleed.
 
  Dood dreigt voor verwilderde katten
  Groot kattenluik voor dikke katten
  Hoe moet je een kat inpakken voor kerstmis?

Gerelateerd

Meld zwerfkatten tijdig bij het asiel

Nieuw verblijf zwerfkatten in Hof van Ede

Overlast zwerfkatten voorkomen

Sophia KattenBond haalt 2500 op voor Amsterdamse zwerfkatten

  

In onze shop
Golden Grey Master 14 L nu met 10% korting!
Golden Grey Master Kattengrit is gemaakt uit bentoniet wat katteneigenaren graag gebruiken als kattengrit. Golden Grey Master kattengrit in één oogopslag...
EUR 10.79
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed