Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dood dreigt voor verwilderde katten

 
Post datum: 12/28/2010    3052 keer bekeken   
Bron: Rtv Noord 
 
BAD NIEUWESCHANS - Een stuk of tien schuwe katten in Bad Nieuweschans zijn aan hun lot overgelaten. De eigenaar van de katten overleed twee weken geleden en sindsdien zwerven de katten in en om het huis.

Het dierenasiel wil de katten niet opvangen, omdat de beestjes teveel verwilderd zijn. Buurtbewoners vinden dat belachelijk en hebben zich nu ontfermd over de katten. Ze zorgen ervoor dat ze te eten krijgen.

En deze dagen haalt de woningbouwvereniging Acantus de woning leeg. De dierenbescherming vindt dat de vereniging een dierenarts moet regelen die de beesten gaat afmaken.

 
  Groot kattenluik voor dikke katten
  Hoe moet je een kat inpakken voor kerstmis?
  Kattenstad subsidieert niet langer het steriliseren van katten

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

1700 verwilderde katten doodgeschoten

Oplossing problemen verwilderde katten

'Zwerfkattenprobleem dreigt in Tilburg'

  

In onze shop
5 + 1 gratis! 6 x 200 g GranataPet DeliCatessen Kattenvoer
Eiwitrijke voeding, met aangepast, gematigd vetgehalte wordt door katten zeer goed verteerd. Omdat katten van nature roofdieren en vleeseters zijn, is hun ...
EUR 7.09
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed