Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Groot kattenluik voor dikke katten

 
Post datum: 12/20/2010    2857 keer bekeken   
Bron: Nos 
 
Goed nieuws voor dikke katten in Groot-Brittannië. Daar is een speciaal kattenluik XL gemaakt zodat ook zij naar buiten kunnen.
 
Uit onderzoek blijkt dat één op de vier Britse katten te dik is. En als het zo doorgaat over tien jaar zelfs de helft van de katten. Daar moet iets aan veranderen volgens de televisiedierenarts die het grote luik bedacht.

Het nieuwe kattenluik werkt op pootherkenning en er kan een speciale loopband naar het luikje bij geleverd worden, zodat de dikke kat niet hoeft te springen. En nu maar hopen dat de katten buiten zo veel gaan bewegen dat ze binnenkort ook door een gewoon luikje passen.
 
 
  Hoe moet je een kat inpakken voor kerstmis?
  Kattenstad subsidieert niet langer het steriliseren van katten
  Ozzy 'dikste kat van Nederland'

Gerelateerd

Hond vast in kattenluik

  

In onze shop
10 kg Hill??s Feline + Dreamies met kaas 60 g gratis!
Hill~s Science Plan Feline is een uitgebalanceerde, hoogwaardige voeding voor katten. Hill??s Premium kattenvoer bevat uitsluitend ingrediënten van de bes...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed