Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Tientallen ragdolls in Purmerend

 
Post datum: 4/30/2005    Door: admin    3428 keer bekeken    
 
Tientallen ragdolls bij elkaar, dat zie je niet vaak! Als je aanstaande zondag 1 mei in de buurt van Purmerend bent, dan moet je zeker even komen kijken in sporthal de Beukenkamp. Daar wordt namelijk de hele dag een internationale kattententoonstelling gehouden, waarbij ons geliefde ragdoll ras centraal staat.

Naast de vele kraampjes met katten spullen en snuisterijen, zullen er honderden katten strijden om de "best in varieteit" en "best in show" titels. Uit heel europa zullen zondag kattenfokkers hun mooiste katten voordragen tijdens deze schoonheidswedstrijd. 

Regelmatig worden er kattententoonstellingen door het hele land gehouden, maar deze door de Nederlandse Raskatten Vereniging georganiseerde show heeft speciaal de Ragdoll als thema. Onze Cindy en Summer zullen er ook een kijkje gaan nemen!

Het adres van de Beukenkamp is de van IJsendijkstraat 365 in Purmerend. Bezoekers zijn welkom van 10.00 tot 17.00 uur.
 
  Rusthuis haalt paarden en biggen in huis
  Bijna helft van zwerfkatten sterft een zachte dood
  Actie castratie katten succes

Gerelateerd

Katten kijken in Nijmegen

Stichting helpt tientallen zwerfkatten in Havengebied

Leeuwen kijken likkebaardend naar Smarts

Vrouw bewaarde tientallen dode katten in de koelkast

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed