Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Aangeboden: Vakopleiding kattentrimmen

 
Post datum: 11/26/2010    3482 keer bekeken    
 
De kat is een steeds vaker geziene gast in de trimsalon, maar nog steeds zijn er relatief weinig trimsalons die katten aannemen. Een gemiste kans, want het aantal katten (2,7 miljoen) is groter dan het aantal honden (1,75 miljoen) in Nederland. De kat heeft dus de hond als populairste huisdier van de troon gestoten.

Tegenwoordig is het trimmen van huisdieren geen luxe meer, maar zelfs bittere noodzaak. Niet iedere eigenaar is in staat om de vacht van hun huisdier te onderhouden. We hebben het dan niet alleen over honden- en kattenrassen zoals Maltezers, Shih Tzu's, de zogenaamde Boomertjes, Perzen, Maine Coons en alle andere langharen, maar ook over honden en katten die hun bazen tot waanzin drijven met overmatig verharen in huis, huid- en vachtproblemen, eigenaren met allergieklachten, etc.

De Trimacademie biedt nu een opleiding aan tot Trimmer. Door middel van een gebalanceerde combinatie van praktijk en theorie kan je op deze vakopleiding Kattentrimmen aan De Trimacademie op een professionele manier het vak leren. Je bent aan het eind van deze opleiding niet alleen een hondenkapper, maar je mag jezelf met recht vachtdeskundige noemen.

De theorie wordt gegeven door een team van experts op hun vakgebied, waaronder een dierenartsassistente, gedragstherapeut, etc. De duur van deze opleiding is een half jaar en wordt afgesloten met zowel een theorie- als een praktijkexamen. De opleiding gaat weer op 19 februari 2011 van start. Inschrijven is nu mogelijk, evenals betalen in termijnen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website:
http://www.trimacademie.nl

 
  Help: je kat kost je 11.000 euro
  Kat is een voorzichtige drinker
  Dierenbescherming waarschuwt voor vergif

  

In onze shop
2 kg Royal Canin Hair & Skin Care Kattenvoer
De vacht van de kat weerspiegelt in zekere zin zijn gezondheid. De dikte, haarkleur en glans kunnen veranderen wanneer uw kat ziek is of niet genoeg voedin...
EUR 17.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed