Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Help: je kat kost je 11.000 euro

 
Post datum: 11/24/2010    Door: Thijs Rosken    2812 keer bekeken   
Bron: Z24 
 
Wie eet je helemaal arm, Fikkie, Minoes of Nijntje? Een simpel konijntje kan je zo drieduizend euro kosten. Katten zijn al gauw drie keer zo duur.
 
Een huisdier is je beste vriend, maar kan duur uitpakken. Ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens heeft minimaal een huisdier rondlopen. Volgens cijfers uit 2006 leven er ruim dertig miljoen huisdieren in Nederland, bijna twee per inwoner. En de dierenliefhebbers zijn hier veel geld aan kwijt.

Z24 waagde zich aan een schatting van de kosten van het levensonderhoud, rekening houdend met de levensverwachting van huisdieren. Daarbij zijn meegenomen het voer, behuizing en speeltjes, basale kosten van de dierenarts zoals sterilisatie en castratie, belasting (voor honden) en eventuele energiekosten (lamp voor de leguaan).

 


Lees verder 
  Kat is een voorzichtige drinker
  Dierenbescherming waarschuwt voor vergif
  Castratie-sterilisatie actie voor katten

  

In onze shop
Trixie krabpaal marcela
Deze krabpaal van Trixie is strak, compact en biedt toch alles wat jouw kat nodig heeft. De krabpaal heeft een groot plateau welke is voorzien van zacht pl...
EUR 83.75
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed