Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenbescherming waarschuwt voor vergif

 
Post datum: 11/16/2010    2575 keer bekeken   
Bron: omroep zeeland 
 
KLOOSTERZANDE Dierenbescherming Zeeland waarschuwt mensen met huisdieren in Kloosterzande voor vergiftigd voedsel. De afgelopen dagen zijn vijf katten gestorven als gevolg van vergiftiging.

Het gaat om dieren in de wijken Zanderhof en Zoutedijk. Mensen met huisdieren doen er volgens de dierenbescherming goed aan honden en katten in de gaten te houden en te letten op eten tussen bosjes en struiken in de wijk.

Verder wordt gevraagd of mensen verdachte zaken bij de dierenbescherming of politie willen melden.
 
  Castratie-sterilisatie actie voor katten
  Familie wil eigen katje terug uit asiel
  Op zoek naar de dikste kat van Nederland

Gerelateerd

Wilde katten vergiftigd om bedreigde papegaai

Aantal asieldieren in Zeeland stijgt

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

'Om mensen zoals ik te helpen'


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 10/17/2017 3:18:40 PM   Gepost door: Kitty
Deze ochtend 17/10/2017 is onze poes hetzelfde overkomen. Volgens de dierenarts gaat het terug over de giftigste landbouwpesticide. Onze kat is nu aan het vechten voor haar leven. Er is een offici#235le klacht gemaakt. Wij wonen ook in dezelfde wijk waar hetzelfde zich 7 jaar geleden ook heeft afgespeeld. Mogen wij jullie alsnog vragen om verdachte zaken te melden bij de politie. het gaat niet alleen over het dierenwelzijn maar ook over uw Eigen kinderen. Bij de minste aanraking kan dit gif via de huid worden opgenomen met alle vreselijke vergiftigingssymptomen van dienst. Wilt u wachten tot het morgen jouw huisdier is of nog erger uw kind dit overkomt want dit kan echt gebeuren !!!

  

In onze shop
6 kg Nutrivet Kat and Kitten Regional Farm Chicken Kattenvoer
Katten zijn carnivoren. Ondanks hun huidige levensstijl is hun algemene metabolisme en, in het bijzonder, hun spijsverteringssysteem hetzelfde als van hun ...
EUR 32.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed