Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Castratie-sterilisatie actie voor katten

 
Post datum: 11/16/2010    2732 keer bekeken   
Bron: De Puttenaer.nl 
 
PUTTEN - De Dierenkliniek Putten organiseert op 30 november een sterilisatie- / castratie actie voor katten. Nog steeds is er een veel te grote kattenpopulatie. Hierdoor ontstaan dieronwaardige situaties. Zwerfkatjes, in de zomer nog gevoed op de diverse campings verkommeren in de winter. Ook is er een verhoogd ziekterisico doordat er teveel slecht gevoede en ongevaccineerde katten halfverwilderd rondlopen. Vele van onze huiskatten lopen door toe doen van verwilderde katten besmettelijke ziektes op zoals kattenziekte,niesziekte of kattenaids. Door zoveel mogelijk katten onvruchtbaar te maken zal de kattenpopulatie minder snel stijgen en daarmee de daarbij horende problemen.

De Dierenkliniek Putten wil een bijdrage leveren aan terugbrengen van bovengenoemde problemen en zal op deze actiedag tegen gereduceerd tarief dieren opereren.
De prijs van de castratie van een kater bedraagt deze dag 37,50 en de sterilisatie van een poes 87,50.

Voor een afspraak belt u met de Dierenkliniek Putten op telefoonnummer 0341-353451.
 
  Familie wil eigen katje terug uit asiel
  Op zoek naar de dikste kat van Nederland
  Katjes met spierziekte vallen voortdurend om

Gerelateerd

Najaars sterilisatie- en castratieactie

Gratis gebitscontrole bij Dierenkliniek Parijsch

DRRC organiseert 6e HCM testdag!

Iedereen mag nieuwe dierenkliniek bekijken

Grootscheepse castratie in Gouda

  

In onze shop
4 kg Royal Canin Kitten Sterilised Kattenvoer
Voor de sterilisatie/castratie is de stofwisseling van de kat op voeding met een vrijwel constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar ener...
EUR 24.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed