Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat verblijft drie weken in afgesloten auto

 
Post datum: 11/4/2010    2781 keer bekeken   
Bron: Webregio 
 
LANDSMEER - Een zwarte poes heeft drie weken opgesloten gezeten in een auto aan de Kalmoesstraat in Landsmeer. Dit meldt Dierenambulance Purmerend op haar website. De eigenaar van de auto komt binnenkort terug van vakantie. De auto is helemaal uitgewoond en stinkt naar urine en ontlasting.

De poes werd pas afgelopen zondag uit de auto gered. Dagblad Waterland schrijft dat een buurtbewoonster langs de auto liep en het uitgehongerde en uitgedroogde diertje zag, waarna ze op zoek ging naar hulp. De buren bleken uiteindelijk in het bezit van een huissleutel van de eigenaar van de auto. In het huis werd een reservesleutel van de auto gevonden.

De zwarte poes is naar de dierenarts gebracht en heeft een infuus en medicijnen toegediend gekregen.

Het is onduidelijk hoe het diertje in de auto terecht is gekomen. Pim Langereis van de Dierenambulance laat aan Dagblad Waterland weten dat het wel vaker gebeurt dat katten zich verstoppen. "Het kan dus best dat de poes op een onbewaakt ogenblik naar binnen is gekropen."

Pim Langereis laat verder weten: "We hopen snel de eigenaar van het diertje te achterhalen. Met de poes gaat het inmiddels al stukken beter."

 
  Schot uit luchtbuks breekt poot kat Sportdorp
  Amsterdamse kat heet Gizmo of Sushi
  Vlekken en strepen van wilde katten verklaard

Gerelateerd

11 katten opgesloten in de badkamer

Wielrenner rijdt over zwarte kat

Italianen maken jacht op zwarte panter

  

In onze shop
Grau Smulpotjes Kattenvoer 6 x 200 g
Grau smulpotjes is een voedzaam en hoogwaardig volledig voer voor alle viervoeters. Samengesteld uit de beste grondstoffen en door gebruik van geselecteerd...
EUR 7.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed