Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Nieuwe coole kattenvideo

 
Post datum: 10/22/2010    Door: Joris Rietbroek     3569 keer bekeken   
Bron: Alternative.blog.nl 
 

De Canadese band Holy Fuck heeft op slag een van de coolste kattenvideo’s ooit afgeleverd bij Red Lights, een tweede stuwende, zoals gewoonlijk instrumentale single van jongste album Latin van dit jaar. Regisseurs Brian Borcherdt en Michael LeBlanc schotelen ons voor: coole katten in de band, kattensilhouetten in het rode licht en een woeste autoachtervolging in seventies-filmstijl, waarbij de domme hond het uiteraard moet afleggen tegen de poezelige snoodaard… Dit is kortom alleen niet leuk als u écht een grafhekel aan katten hebt. Miauw.

Holy Fuck is in december in Nederland voor optredens, op zondag 4 december in de oude zaal van de Melkweg en op zondag 5 december in Vera, Groningen.

 
  Wie niet goed hoort, ziet beter
  Levend gekookte kat nieuwste delicatesse
  77 Katten in twee auto's

Gerelateerd

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Wachten op tweede kans

Dierenasiel trekt nieuwe vacht aan

Afslanken voor huisdieren nieuwe hype

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed