Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Levend gekookte kat nieuwste delicatesse

 
Post datum: 10/19/2010    Door: Ronald (Djeez)    2792 keer bekeken   
Bron: fok.nl 
 
De Chinese metropool Kanton loopt massaal warm voor de nieuwste delicatesse. Levend gekookte katten zijn er werkelijk niet aan te slepen. Aan katten worden in China namelijk levensreddende krachten toegekend. Zo zou Minoes ziekten als astma kunnen genezen.

Een beetje groothandel heeft dan ook ruim duizend levende katten op voorraad, die opgesloten zitten in metalen kooien. Voor een pondje kattenvlees moet je iets meer dan een euro neerleggen, terwijl je voor kattenhersens het driedubbele kwijt bent. Katteningewanden gaan zelfs voor vijf euro per pond over de toonbank.


Lees verder 
  77 Katten in twee auto's
  Moralistisch Nederland blij met dierenpolitie
  Politie wil info over vergiftiging

Gerelateerd

Belg dumpt massaal dieren op internet

Driehonderd Chinese katten gered

Honden en katten massaal gedumpt op internet

FDA vertrouwt Chinese toeleveranciers nu echt niet meer

  

In onze shop
Dubbelpak: 2 grote zakken Sanabelle Kattenvoer
Sanabelle is een kattenvoer van de hoogste kwaliteit en ontwikkelt volgens de nieuwste wetenschappelijke erkenningen. Het Sanabelle-assortiment biedt voor ...
EUR 79.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed