Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

77 Katten in twee auto's

 
Post datum: 10/16/2010    2744 keer bekeken   
Bron: Nu.nl 
 
AMSTERDAM - Twee vrouwen in de Amerikaanse staat Vermont zijn aangeklaagd wegens dierenmishandeling, nadat de politie in twee auto's 77 katten hadden aangetroffen. Dat heeft de krant Bennington Banner gemeld.
 
En van de katten werd vrijdag dood gevonden in de kofferbak. In de voertuigen lagen schalen voedsel, terwijl sommige katten klitten in hun vacht hadden zitten van hun eigen uitwerpselen.

Volgens de politie waren de vrouwen van 54 en 61 jaar eigenaar van twee katten en probeerden zij de andere dieren elders onder te brengen.

De politie stelde een onderzoek in, nadat zij melding hadden gekregen van iemand die zag dat er in de auto's mensen en katten lagen te slapen.

 
  Moralistisch Nederland blij met dierenpolitie
  Politie wil info over vergiftiging
  Slechts een op de vijf katten geregistreerd

Gerelateerd

Gamer doodt kat van vriendin wegens uitschakelen console

Onderzoek naar aangetroffen katten

LID: melding dierenmishandeling uit taboesfeer

Dierenpark aangetroffen in ontruimde woning

Verloren Amerikaanse kat duikt op in Frankrijk

  

In onze shop
Cat Activity Fun Board
Het Cat Activity Fun Board is zorgvuldig door Helena Dbal?? ontwikkeld en spreekt de natuurlijke behoefte van de kat naar lichamelijke activiteit evenals g...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed