Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

1700 verwilderde katten doodgeschoten

 
Post datum: 10/11/2010    Door: Mathijs Pennings    2852 keer bekeken   
Bron: Omroep Brabant 
 
DEN BOSCH - Jagers hebben het afgelopen jaar in Brabant bijna 1700 verwilderde katten doodgeschoten. Dat zegt de Partij voor de Dieren. Volgens de partij zijn het er waarschijnlijk nog veel meer, omdat jagers het vaak niet melden.

De provincie keurt het afmaken van verwilderde katten goed. De Partij voor de Dieren is daar tegen en is een petitie gestart. In nog geen twee dagen tijd is die ondertekend door ruim 1300 mensen.

Volgens de partij is het moeilijk te zien of een kat verwilderd is. Wanneer hij geen halsbandje heeft wil het nog niet zeggen dat de kat geen baasje heeft. De partij zegt meldingen te krijgen van mensen die hun kat vol hagel terugvinden.

 
  Honden beschermen tegen eczema, katten maken het erger
  Vrouw verdrinkt acht jonge katjes
  Huisdier is echt familielid

Gerelateerd

Dood dreigt voor verwilderde katten

Oplossing problemen verwilderde katten

Katten doodgeschoten met buks

Ruzie om verwilderde kat

  

In onze shop
10 + 2 gratis! Catz Finefood 12 x 200 g
De vitaliteit en gezondheid van een kat hangen in grote mate van haar voeding af. Catz Finefood staat voor een soortgerichte, evenwichtige en natuurlijke k...
EUR 14.15
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed