Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vrouw verdrinkt acht jonge katjes

 
Post datum: 10/8/2010    3389 keer bekeken   
Bron: HLN.be 
 
In Groot-Brittannië mag een vrouw zich aan een celstraf verwachten, omdat ze acht katten in een babybad verdronken heeft. De vrouw had naar eigen zeggen geen geld meer om telefonisch om hulp voor de dieren te vragen.

Julie Carter verdronk de katjes één voor één gedurende ongeveer een week. De katten waren tussen één en drie jaar oud. Ze hield in haar huis elf katten en volgens getuigen stonk het er naar kattenurine. Ze besloot zich te ontdoen van acht van haar katten.

De vrouw moest voor de rechter verschijnen voor haar gruwelijke daad. "Op deze manier sterven gebeurt noch snel noch pijnloos. De katten moeten enorm afgezien hebben en ze zullen waarschijnlijk gepanikeerd hebben als ze in het water werden geduwd", klonk het.

Een inspecteur had Carter verteld dat ze enkele van haar katten zou moeten wegdoen. Ze woont samen met haar 7-jarig zoontje in het huis. Toen hij drie weken later terugkeerde merkte hij dat acht katten verdwenen waren. Carter vertelde dat ze de katten moest laten inslapen en gaf na aandringen toe dat ze het zelf gedaan had door de katten te verdrinken.

 
  Huisdier is echt familielid
  7 katten afgeslacht en gespietst op staak
  'Onvoorwaardelijke liefde voor dieren'

Gerelateerd

Man verdrinkt acht katten

  

In onze shop
24 x 100 g Felix elke dag feest in Gelei Kattenvoer voor een speciale prijs!
Katten houden van Felix, omdat de verschillende variaties van Felix zorgvuldig op de speciale behoeften van uw kat zijn afgestemd. Felix kattenvoeding beva...
EUR 6.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed