Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

7 katten afgeslacht en gespietst op staak

 
Post datum: 10/6/2010    2585 keer bekeken   
Bron: fok.nl 
 
Een groepje Japanse toeristen heeft deze week een schokkende ontdekking gedaan in de Kroatische stad Dubrovnik. Tijdens een ochtendwandeling stuitten zij op maar liefst zeven katten, die waren gespietst op houten stokken.

De Japanners waren bezig met een ochtendwandeling toen zij de schokkende ontdekking deden. Sommige van hen waren zo geschokt, dat zij in tranen uitbarstten. De nekjes van de katten bleken te zijn gebroken waarna de dieren op een stok werden geprikt.

De ingeschakelde politie sloot hierop direct de hele omgeving af en verbood mensen te fotograferen. Volgens de lokale Dierenbescherming hebben de katten echter weinig van de marteling gemerkt. Aangezien de afgelopen zes maanden al 48 katten op gruwelijke wijze zijn gemarteld in Dubrovnik, wordt vermoed dat de stad te kampen heeft met een bloeddorstige kattenhater.

 
  'Onvoorwaardelijke liefde voor dieren'
  Waarom brult een leeuw en miauwt een wilde kat?
  Katten redden meisje van brand

  

In onze shop
Grau Bliksmulpotjes Kattenvoer 6 x 400 g
Grau bliksmulpotjes voor katten is een rijk en hoogwaardig enkelvoer voor alle katten. Samengesteld uit de beste grondstoffen en door toediening van gesele...
EUR 11.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed