Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

 
Post datum: 10/1/2010    5227 keer bekeken   
Bron: Hoorngids 
 
HOORN - Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober houdt het Dierentehuis Hoorn haar jaarlijkse Open Asieldagen. Tussen 13.00 en 16.00 uur zet het asiel zijn poorten open voor belangstellend publiek. U kunt dan een kijkje achter de schermen nemen en uitgebreid kennismaken met de aanwezige asielhonden en –katten. Ook kunt u informatie krijgen over de dagelijkse gang van zaken in het dierenasiel en het pension.

Op zaterdagmiddag is de asieldierenarts aanwezig van dierenkliniek De Zuiderdracht. Hij zal met name voorlichting geven over het belang van gebitsverzorging bij huisdieren, maar uiteraard kunt u ook met andere vragen bij hem terecht.

Op zondagmiddag is hondenschool en gedragscentrum De Bacchanten aanwezig, zij zullen demonstraties geven met een aantal cursisten en hebben een stand waar u informatie kunt krijgen en vragen kunt stellen.

Bovendien zijn er op beide middagen ook informatiestands aanwezig van de KNGF geleidehonden, Brooke Hospital, Wakker Dier en het Comité Anti-Stierenvechten. Zoals elk jaar worden er lekkere verse scharrelpoffertjes gebakken en zijn er diverse andere versnaperingen verkrijgbaar. Als het weer het toelaat, kunnen de kinderen zich uitleven op het springkussen.

Het dierentehuis hoopt dankzij deze open asieldagen net als in voorgaande jaren weer een flink aantal dieren aan een nieuwe baas te kunnen helpen. Overigens worden op de open dagen zelf geen dieren geplaatst; dit om impulsaankopen te voorkomen. Wel kan men een dier reserveren en het  later in de week ophalen.

Het Dierentehuis Hoorn is gevestigd aan de Schellinkhouterdijk 1 in Hoorn en is telefonisch te bereiken op nummer 0229-218197.

 
  Laat kittens 16 weken bij hun moeder!
  Internationale Kattenshow in Hazerswoude-Dorp
  Rechtszaak om kat in kliko

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

Open Dag Dierenasiel Amsterdam

Hoorns dierenasiel overvol met jonge katjes

Kerbert dierentehuis overvol

  

In onze shop
20 + 2 gratis! 22 x 100 g Megapack Miamor Ragout Royale Kattenvoer
Miamor ragout biedt uw kat
EUR 9.08
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed