Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Internationale Kattenshow in Hazerswoude-Dorp

 
Post datum: 9/29/2010    2979 keer bekeken    
 
Op zondag 3 oktober a.s. houdt SpC (Saint pro Cat) een Internationale Kattenshow in het mooie Plantariumgebouw in Hazerswoude-Dorp. Voor exposanten en bezoekers belooft het een gezellige en interessante dag te worden. Zo’n 250 katten – ruim 25 verschillende rassen in alle mogelijke kleuren, uit binnen- en buitenland – zijn tijdens de show te bewonderen, wanneer ze met elkaar wedijveren om de prijs voor de mooiste en beste kat in hun soort. De keuringen worden gedaan door erkende, deskundige keurmeesters. Hoogtepunt van de show is de afsluitende verkiezing van de mooiste kat op show, de ‘Best Over All’.

Speciale aandacht, inclusief prijzen, is er voor de rassen: de Siberische Kat & Neva Masquerade, de Sphynx en de diverse Rexen.

Bij de aanwezige stands is van alles te koop: van kattenspeelgoed en -verzorging tot kattenkunst en -meubilair. Ook worden giften en donateurs geworven voor de noodlijdende Stichting Dierenthuis in Aarle-Rixtel en natuurlijk is er weer een loterij-tombola.

Kortom: een afwisselend en boeiend showprogramma met voor elke kattenfan wat wils!

Bezoekers zijn hartelijk welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur (kassa sluit om 17.30 uur).

Datum: 3 oktober 2010.
Locatie: Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, Hazerswoude-Dorp.
Entreeprijzen: € 5,-; kinderen van 5 t/m 12 jaar half geld; kinderen jonger dan 5 jaar gratis.
Showcatalogus: € 5,-.

Informatie: http://www.saintprocat.nl.

 

 
  Rechtszaak om kat in kliko
  Open asieldag: Ontmoeting met asieldieren
  Bed vrijgezel vaak opgevuld door hond of kat

Gerelateerd

Grote internationale kattenshow in Wassenaar

Internationale kattenshow met ragdoll special

  

In onze shop
11 + 1 gratis! 12 x 85 g Gourmet Fisherman's Delights
Gourmet Fisherman~s Delights zijn sappige, kostelijke creaties met vis voor alle volwassen katten met een fijne smaak. De kostelijke recepturen met hoogwaa...
EUR 8.24
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed