Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Open asieldag: Ontmoeting met asieldieren

 
Post datum: 9/28/2010    2242 keer bekeken   
Bron: Airplayradio 
 
Alle honden en katten van Stichting Zwols dierenasiel verheugen zich op een spannende live ontmoeting met bezoekers van de Open asieldag!

De open asieldag in Zwolle is dit jaar op zaterdag 2 oktober, van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Een unieke kans voor inwoners uit de gemeentes Olst-Wijhe en Raalte om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Vanaf 1 januari vangt Stichting Zwols dierenasiel de honden en katten op uit deze gemeentes. Inmiddels zijn er 40 honden en ruim 200 katten opgevangen uit deze gemeentes En het jaar is nog niet voorbij.

Momenteel wonen er 20 honden en 130 katten in het Zwolse asiel, waaronder circa 50 kittens!! Een betere plek voor het vinden van een nieuw huisdier bestaat er niet. Nergens ontmoet je zoveel honden en katten op één plek als in het asiel. De dieren laten zich van hun beste kant zien,terwijl de bezoekers worden rondgeleid en vragen kunnen stellen over de aanwezige asieldieren, het werk in het asiel en vrijwilligerswerk.
 
Een asieldier heeft veel voordelen. Ze zijn allemaal medisch onderzocht, geent, gechipt en ontwormd. De volwassen poezen en katers zijn onvruchtbaar gemaakt om te voorkomen dat in de toekomst er weer nieuwe dieren in het asiel terecht komen. De asiel medewerkers kennen de dieren als hun broekzak en weten dus precies of een goede “match “tussen een bezoeker en asieldier mogelijk is.

Dus maak uzelf en de asieldieren blij en kom op zaterdag 2 oktober tussen 11.00-16.00 uur naar de Graham Bellstraat 2 in Zwolle.Industrieterrein "de marslanden F"

www.dierenasielzwolle.nl

 
  Bed vrijgezel vaak opgevuld door hond of kat
  Verdwaalde kat via twitter teruggevonden
  Catnapping, boze ex ontvoert kat

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Aantal asieldieren in Zeeland stijgt

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

  

In onze shop
24 x 85 g Voordeelpakket Gourmet Gold Luxe Mix
Katten zijn ware fijnproevers en wensen afwisseling op hun menu. De meest veeleisende gourmets onder de katten gaan nog een stapje verder en verlangen afwi...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed