Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kittens willen de wereld ontdekken

 
Post datum: 9/14/2010    3528 keer bekeken   
Bron: Webregio 
 
HAARLEMMERMEER - Ze zijn er in alle kleuren en maten: mooie katertjes en poesjes, in de leeftijd van 8 weken tot 3,5 maand. Deze bolletjes wol stoeien lekker met elkaar en blaken van levenslust.

Omdat ze oud genoeg zijn om de wereld te gaan ontdekken, is het asiel voor deze leuke kittens op zoek naar een goed thuis.

Bij voorkeur worden de katjes met z'n tweeŽn geplaatst, tenzij er al een andere jonge sociale kat in huis is, waar het kitten gezelschap aan heeft. Als er ook andere katten, kinderen of honden zijn, is dat geen probleem, zolang de kleintjes maar rustig kunnen wennen.

De kittens zijn zindelijk, ontvlooit en gechipt en hebben de eerste enting tegen katten- en niesziekte gehad.

Kennismaken met de kittens kan van maandag tot en met zaterdag tussen 13.00 tot 16.00 uur. Dierenasiel Haarlemmermeer, Hoofdweg-Westzijde 565, Hoofddorp, 023-5626136. Info: www.dierenasielhaarlemmermeer.nl.

 
  Poes in poot geschoten in Kompenije
  SP: Help overvolle dierenasielen
  Kat in de kliko

Gerelateerd

Stewie is langste kat ter wereld

Nederlandse PloesiePoesie gaat de wereld over

Buren ontdekken kattenval in tuin

Grootste krabpaal ter wereld onthuld

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed