Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat in de kliko

 
Post datum: 9/7/2010    2207 keer bekeken   
Bron: Nos 
 

Stephanie en Darryl Mann uit Coventry (Engeland) hadden voor hun veiligheid een bewakingscamera aan hun huis gehangen. Maar wat ze daarop te zien kregen, was allesbehalve wat ze hadden verwacht.

Ze keken de beelden af nadat ze hun kat buiten in de kliko hadden ontdekt. Ze was al een tijdje niet thuis geweest en uiteindelijk hoorden ze Lola in de vuilnisbak mauwen. Daarna bleek op de beelden een vrouw van middelbare leeftijd de hoofdrol in de vermissing te spelen. Vijftien uur eerder, op klaarlichte dag, was ze langs het huis gelopen. Ze stopte toen ze Lola zag, aaide haar, keek om zich heen en dumpte de kat toen in de kliko. Daarna liep ze snel door.

Het gezin weet niet wie de vrouw is, maar de politie is de zaak aan het onderzoeken. Na haar bevrijding heeft de kat een hele dag geslapen.

 
  Najaars sterilisatie- en castratieactie
  Tijgertje blijft favoriete kattennaam
  'Laat visspullen niet slingeren'

  

In onze shop
10kg + 2kg gratis Royal Canin Fit 32 Kattenvoer
Met Royal Canin kattenvoer voedt u uw kat juist en evenwichtig. Als pionier van kattendroogvoer staat Royal Canin tegenwoordig dankzij intensief onderzoek ...
EUR 47.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed