Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Najaars sterilisatie- en castratieactie

 
Post datum: 9/5/2010    2997 keer bekeken   
Bron: Bhz Net 
 
BIDDINGHUIZEN - Delta dierenartsen houdt in de maand september een najaars sterilisatie- en castratieactie voor katten.

Een castratie kost in de maand september slechts 37,- en een sterilisatie slechts 77,-. Bovendien krijgt iedere kat een gratis easypack Royal Canin Neutered mee (zolang de voorraad strekt).

Chippen en registreren kost deze maand slechts 25. Met een geregistreerde chip wordt een vermiste kat snel weer teruggevonden.

De bedoeling van deze actie is om de geboorte van ongewenste kittens te voorkomen en het aantal zwerfdieren en asielkatten zoveel mogelijk te beperken. Daarbij voorkomt steriliseren op jonge leeftijd o.a. borstkanker bij de poes.

De kans dat een gecastreerde kater dagen lang op stap gaat en gaat vechten of wordt aangereden, wordt ook een stuk kleiner. Vechten en weglopen verhoogt de kans op besmettelijke ziektes zoals kattenaids.

Met deze actie hoopt Delta Dierenartsen een bijdrage te leveren aan het terugdringen van het grote zwerfkattenprobleem in Flevoland en overvolle asiels.

Vanaf een leeftijd van 6 maanden kunnen poezen en katers geholpen worden.

Voor het maken van een afspraak: 0321-312152

Delta Dierenartsen vindt u aan de Dommel 8A in Dronten-West en op Plein 7 in Biddinghuizen.

 
  Tijgertje blijft favoriete kattennaam
  'Laat visspullen niet slingeren'
  GAIA verwelkomt Belgisch kattenactieplan

Gerelateerd

Gratis Gebitscontrole bij Dierenartsen AnimalCare

Homeopathie houdt dierenartsen verdeeld

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed