Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

'Laat visspullen niet slingeren'

 
Post datum: 9/1/2010    2478 keer bekeken   
Bron: Witte weekblad 
 
UITHOORN - Het laten slingeren van een vishaakje met een boilie - aas om mee te vissen - er aan, kan grote gevolgen hebben. Zo is kat Summer aan een boilie gaan eten en heeft zo het vishaakje met het draad er nog aan, binnen gekregen.

,,We kwamen terug van vakantie en de kat was kwijt. De oppas was haar al aan het zoeken en uiteindelijk kwam Summer tevoorschijn. Ik zag meteen dat het niet goed was", vertelt een bewoonster van De Legmeer. ,,Bij de dierenarts bleek op een r÷ntgenfoto dat er een vishaak in haar maag zat. Deze is bij een operatie verwijderd, maar het zat al te diep. Uiteindelijk is de kat een dag later overleden."


 


Lees verder 
  GAIA verwelkomt Belgisch kattenactieplan
  Alle Belgische katten in 2016 gesteriliseerd
  Ophalen weggelopen katje blijkt dure grap

  

In onze shop
2 kg Hill??s Feline Z/D Allergy & Skin Care
Hills Feline z/d - Food Sensitivities is ontwikkeld om katten met een voedingsintolerantie of een allergie tegen een stof in kattenvoer te behandelen. Een ...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed