Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Alle Belgische katten in 2016 gesteriliseerd

 
Post datum: 8/24/2010    2686 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
BRUSSEL -  Alle katten in België moeten in 2016 gesteriliseerd zijn. Daarmee moet een einde komen aan de overbevolking van de dierenasiels.
 
Dat staat in een plan van de Belgische overheid dat volgend jaar in werking moet treden. Een woordvoerder heeft dat woensdag bevestigd tegenover de Vlaamse publieke omroep VRT. Eerst worden de katten die nu al in een asiel verblijven, 'geholpen'. Daarna komen ook de poezen bij dierenwinkels en de huiskatten aan de beurt. Behalve gesteriliseerd worden de beesten ook geïdentificeerd en geregistreerd.

Dat de huiskatten er ook aan moeten geloven, staat volgens de woordvoerder nog niet helemaal vast. „We evalueren de situatie over enkele jaren.”

Het Belgische parlement moet nog groen licht geven voor het plan.

 

 
  Ophalen weggelopen katje blijkt dure grap
  Mantelzorg voor katten van ouderen
  Koppen van katten gevonden in Helmond

Gerelateerd

Katten moeten aangelijnd

Britten moeten hun kattenbelletje veranderen

70.000 katten en honden opgevangen in Belgische asielen

Huisdieren moeten Sonja-Bakkeren

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed