Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Ophalen weggelopen katje blijkt dure grap

 
Post datum: 8/23/2010    3353 keer bekeken   
Bron: Rtv rijnmond 
 
Zoetermeer - Voor de familie Schuurmans uit Bergschenhoek werd de blijdschap van het ophalen van hun vermiste katje Pons abrupt verstoord. Het Dierentehuis in Zoetermeer rekende 195 euro voor 11 dagen verblijf, de dierenambulance, het inenenten en chippen.

De vier maanden oude Pons was weggelopen van huis en een voorbijganger belde de dierenambulance. Die bracht Pons naar asiel en pension het Dierentehuis in Zoetermeer waar hij twee weken bleef. De familie Schuurmans zocht tevergeefs in de wijk. Uiteindelijk zagen vader Ron en dochter Clair een advertentie in het plaatselijke krantje. Ze konden Pons ophalen tegen betaling van 195 euro.

Het Dierentehuis zegt dat Pons geen chip had waarmee ze het beest naar de eigenaren terug konden brengen. Daarnaast had de familie volgens het Dierentehuis sneller op internet kunnen zien dat Pons in Zoetermeer was. En daarom zijn de kosten zo hoog. Eigen schuld dikke bult, aldus het Dierentehuis.

De familie Schuurman is verontwaardigd vanwege het hoge bedrag. Ron Schuurmans is blij dat Pons goed is opgevangen, maar vindt de kosten buitenproportioneel: "Het is toch onze kat die door iemand anders is aangemeld bij de dierenambulance?!"

Pons is inmiddels terug bij de familie. Met een ingebrachte chip, zodat de kat niet nog eens zoek kan raken.

 
  Mantelzorg voor katten van ouderen
  Koppen van katten gevonden in Helmond
  Gemarineerde kat

Gerelateerd

Katten weggelopen na gat in hek kattenpension

Gaslucht blijkt kattenafschrikmiddel

Animal Alert voor vermiste dieren

Gevaarlijk bewegend voorwerp blijkt kat


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 8/23/2010 8:04:51 PM   Gepost door: carla
En nu maar hopen dat ze de chip ook geregistreerd hebben, want dat moet meestal apart gebeuren en voor betaald worden...

  

In onze shop
Orijen Cat & Kitten Kattenvoer
Orijen Cat & Kitten Kattenvoer is opgericht door een familie in Alberta, Canada. Het bedrijf maakt enkel gebruik van verse Canadese ingrediƫnten voor ...
EUR 52.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed