Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Veel kittens ziek in asiel Maastricht

 
Post datum: 8/13/2010    2618 keer bekeken   
Bron: Jeugdjournaal 
 
Het dierenasiel in Maastricht blijft de komende twee weken dicht. Er is een besmettelijke ziekte uitgebroken onder kittens.

De jonge poesjes zijn waarschijnlijk besmet met een virus. Ze hebben geen energie, eten niet meer en moeten veel overgeven. De gezondheid van de besmette poesjes gaat heel snel achteruit.
De afgelopen dagen heeft het asiel vijftig kittens moeten laten inslapen. Dertig andere kittens worden apart gehouden en krijgen medicijnen. De 80 volwassen katten en 25 honden in het asiel lopen geen gevaar. Zij zijn goed ingeŽnt tegen het virus en kunnen niet ziek worden.

 
  Topdrukte bij Dierenambulance door vakantie
  Dierenasiel zoekt baasjes voor vele kittens
  Fluwelen drama

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Lucky blijft bazin redden

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Tijgertje blijft favoriete kattennaam

Alle hulp blijft welkom voor de Poezenboot


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 9/26/2010 11:32:04 AM   Gepost door: toos
onze poes laten inslapen 9mnd oud. Fip virus zeer besmettelijk. In droge en natte vorm ,Altijd dodelijk. veel verdriet er van .groetjes tooszok op internet fipkattenziekte.

  

In onze shop
Krabpaal karton slang
Door aan een krabpaal te krabben kan een kat zich van loszittende delen van zijn nagels ontdoen. Door de nagels te scherpen aan een krabpaal houdt een kat ...
EUR 19.17
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed