Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Succesvolle actie Jumper Assen

 
Post datum: 8/3/2010    2049 keer bekeken   
Bron: Assen.nu 
 
ASSEN - Jumper Assen, de onlangs geopende huisdierendiscount met 1000 vierkante meter winkelplezier voor uw huisdier, heeft samen met de klanten een grote inzamelactie gehouden voor het Drents Dierentehuis in Beilen. In de afgelopen weken is er voor de dieren in het asiel een grote hoeveelheid voer ingezameld.

Daarnaast werden vele accessoires, waaronder diverse hondenriemen, krabpalen en andere dierenbenodigheden, ingezameld. Onlangs werd de opbrengst van de inzameling door eigenaar Erjan Udding overhandigd aan de blij verraste Alwin Tol van het Dierentehuis. Voor de dieren in het asiel een geslaagde actie. In de toekomst blijft Jumper zich inzetten voor het Drents Dierentehuis.

 
  Katy Perry lanceert parfum
  Alle hulp blijft welkom voor de Poezenboot
  Kinderen in actie voor zieke katten

Gerelateerd

Kerbert dierentehuis overvol

Kattenziekte teistert Dierentehuis Amersfoort

  

In onze shop
Almo Nature Holistic Sterilised zalm & rijst Kattenvoer
Voor de castratie is de stofwisseling van de kat op een voeding met een bijna constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar energiebehoefte...
EUR 25.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed