Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katy Perry lanceert parfum

 
Post datum: 8/3/2010    2136 keer bekeken    
 
Later dit jaar, zal Katy Perry haar eerste parfumlijn uitbrengen. De 'Teenage Dream' zangeres zegt dat haar luchtje totaal anders is dan andere luchtjes van beroemdheden.

Wegens Katy's liefde voor katten, noemt ze het luchtje: 'Purr By Katy Perry'. De vorm van het flesje is dan ook een kat met 'diamanten' oogjes.

Het zal een fruitig luchtje zijn van perzik, appel en bamboe. Katy is al een jaar bezig met het parfum. Ze zegt: "Er zijn geweldige parfums van andere beroemdheden, maar mijn parfum zal totaal anders zijn."

Ze gaat verder: "Ik wilde iets ontwikkelen dat totaal anders was dan wat ik ooit geroken had en niet een slap aftreksel van een ander parfum. Ik wil nooit 'zomaar' iets doen, dus ik heb er veel aandacht aan besteed."

"Het leek heel logisch voor mij om een parfum te lanceren. Het moeilijkste was om het een jaar lang geheim te houden. Het liefste wilde ik het gewoon vertellen."

Naar verwachting zal ‘Purr By Katy Perry’ in november verkrijgbaar zijn.

 
  Alle hulp blijft welkom voor de Poezenboot
  Kinderen in actie voor zieke katten
  As britse kat levert 1000 euro op

Gerelateerd

Dierenarts Jonker lanceert nieuw verwijsconcept

Huisdieren reizen eerste klas

Minoes bevallen van haar eerste nestje

Misty heeft haar eerste nestje kittens!

Fleur en Misty halen hun eerste CAC

  

In onze shop
Applaws Kattenvoer 6 x 70 g
Applaws compleetvoer voor katten wordt geproduceerd uit hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Hiermee kan een hoogwaardig voer worden gegarandeerd. Bi...
EUR 6.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed