Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kinderen in actie voor zieke katten

 
Post datum: 8/1/2010    1662 keer bekeken   
Bron: Webregio.nl 
 
HUIZEN - Buurtbewoners van de Bestevaer en directe omgeving in Huizen maken zich zorgen om de vele zieke katten die in hun buurt rondlopen. Volgens de omwonenden is sprake van een ware kattenoverlast. De Diereninspectie heeft in samenwerking met de Dierenambulance vermoedelijk al talloze dieren meegenomen en mogelijk wordt de actie nog voortgezet.

De buurtbewoners willen dat de eigenaresse een verbod krijgt om nog langer poezen te houden. De poezen worden volgens hen verwaarloosd en lijden aan kattenschimmel. Vele dieren zien er dan ook slecht uit.

Een paar kinderen in de buurt hebben een collecte gehouden om geld in te zamelen zodat de dieren kunnen worden gesteriliseerd of gecastreerd.

Volgens de eigenaresse is er sprake van louter pesterij. Volgens haar heeft ze nog slechts vier poezen. Eerder werden uit een woning in Huizen 23 zieke katten door de Dierenbescherming weggehaald.

 
  As britse kat levert 1000 euro op
  Spijkerbroeken voor tijgers in Emmen
  Huisdieren reizen eerste klas

Gerelateerd

Katten zorgen weer voor ophef in Zuid-Koerdistan

Pekelder kinderen attenderen op kattenhater

Pleegadressen kittens omgeving Winschoten

Katten beschermen kinderen tegen allergie

Sekte VS misbruikt kinderen en dieren

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed