Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Spijkerbroeken voor tijgers in Emmen

 
Post datum: 7/27/2010    1600 keer bekeken   
Bron: Rtv noord 
 
EMMEN - Wel eens een tijger in een spijkerbroek gezien? Zo bont maken ze het in Dierenpark Emmen nu ook weer niet, maar de grote katten kregen daar woensdag wel oude spijkerbroeken cadeau.

De tweedehands kledingstukken waren bedoeld als speelgoed. De dierentuin vroeg bezoekers twee weken geleden om oude spijkerbroeken in te leveren en veel kattenliefhebbers gaven gehoor aan deze oproep.

De spijkerbroeken werden opgehangen in de bomen van het tijgerverblijf. De verzorgers hoopten dat de grote katten zich een poosje zouden vermaken met de kledingstukken, maar de tijgers bleken inmiddels echte noorderlingen: ze keken de kat (of in dit geval de spijkerbroek) uit de boom.

 
  Huisdieren reizen eerste klas
  Poezenboot Amsterdam is overvol
  Zweeds gezin houdt 191 katten

Gerelateerd

Nieuwe diersoort in DierenPark Amersfoort

Kattenbescherming stelt Tijger voor

Middagje zwerven van kater Tijger kost baasje 77 euro

  

In onze shop
Nip stick
Haal de echte tijger in uw kat naar boven met de Nipstick! Potent Noord Amerikaans kattenkruid olie zorgt ervoor dat de Nipstick moeilijk te weerstaan is. ...
EUR 5.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed