Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Hof van Ede zoekt baasjes, liefst met airco

 
Post datum: 7/16/2010    2214 keer bekeken   
Bron: Hoogenlaag.nl 
 
REGIO - Ondanks pakkende reclamecampagnes om asieldieren een nieuw baasje te bezorgen, zitten er momenteel heel veel leuke dieren in het asiel. En met deze temperaturen is dat niet echt comfortabel. Honden- en kattenverblijven kunnen nu eenmaal slecht gekoeld worden en de daken afdekken met dekens of met de tuinslang onder water zetten is het enige wat een beetje helpt tegen de hitte.

Volgens Coby Franke, hoofd dierenverzorging bij Hof van Ede, zitten de meeste asielen in de zomermaanden (over)vol. Niet alleen omdat er meer dieren gedumpt worden vanwege de op handen zijnde vakanties, maar ook omdat de kittens binnen blijven stromen.

 


Lees verder 
  90% van de honden en katten zijn onverzekerd
  Zwerfdieren sneller terug naar baasjes dankzij Amivedi
  Sterilisatie van huiskatten verplicht in BelgiŽ?

Gerelateerd

Dierenasiel zoekt baasjes voor vele kittens

Zwerfdieren sneller terug naar baasjes dankzij Amivedi

Aantal asieldieren in Zeeland stijgt

Katten hebben slimmere baasjes dan honden

  

In onze shop
6 kg Nutrivet Kat and Kitten Regional Farm Chicken Kattenvoer
Katten zijn carnivoren. Ondanks hun huidige levensstijl is hun algemene metabolisme en, in het bijzonder, hun spijsverteringssysteem hetzelfde als van hun ...
EUR 32.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed