Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Zwerfdieren sneller terug naar baasjes dankzij Amivedi

 
Post datum: 7/15/2010    2097 keer bekeken    
 
Om zwerfdieren sneller terug te krijgen bij hun baasjes zijn er tussen gemeente, de dierenasiels en Amivedi-Nederland afspraken gemaakt.

De stichting Amivedi is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zorgt voor registratie van vermiste en gevonden huisdieren. Achtkarspelen en de dierenasiels hebben afgesproken dat binnengekomen honden en katten zo snel mogelijk bij Amivedi gemeld worden. Eigenaren van dieren die hun dier kwijt zijn kunnen natuurlijk contact opnemen met de dierenasiels maar ook met Amivedi. En dat is handig want Amivedi werkt landelijk en kan dus in een grote regio nagaan of het dier daar misschien ergens is vermist of juist gevonden.

Wilt u meer weten over Amivedi en hun werkwijze? Neem dan een kijkje op de website www.amivedi.nl. Amivedi heeft een hulppost speciaal voor Noord Oost Friesland. Zij zijn te bereiken op (088) 006 46 22 of via email no.friesland@amivedi.nl.

 
  Sterilisatie van huiskatten verplicht in BelgiŽ?
  Dierenarts behandelt vooral ogen en oren
  Kat loopt 3000 kilometer naar zijn baasje

Gerelateerd

Eerst film gemaakt door katten! (met hulp Purinaís Friskies)

Op zoek naar de dikste kat van Nederland

Moralistisch Nederland blij met dierenpolitie

Dierenasiel zoekt baasjes voor vele kittens

  

In onze shop
Adori kartonnen krabplank
Deze compacte krabplank is gemaakt van karton en zorgt ervoor dat de nagels van je kat in goede conditie blijven en niet onbelangrijk... hetzelfde geldt vo...
EUR 5.59
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed