Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat loopt 3000 kilometer naar zijn baasje

 
Post datum: 7/9/2010    2062 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
Liska -  Het is bekend dat katten hun huis terug kunnen vinden, maar de Russische kat Karim maakte het wel heel bont. Hij liep 3.000 kilometer naar zijn baasje, nadat die was verhuisd.

Twee jaar geleden verhuisde Ravila Hairova vanuit Gullistan in Oezbekistan naar het Russische Liska, een dikke 3.000 kilometer verderop. Haar kat liet ze achter bij de buren, omdat ze vreesde dat die niet aan een nieuwe omgeving kon wennen.

Dat bleek echter niet te kloppen. Karim miste zijn baasje blijkbaar zo dat hij naar haar op zoek is gegaan. Onlangs vond Ravila haar kat sterk vermagerd voor haar deur, terwijl hij op haar zat te wachten. Door een litteken op zijn staart wist ze dat het haar huisdier wel moest zijn.

Twee jaar geleden was Karim weggelopen in Oezbekistan. Ravila en haar man Rev hadden de hoop al opgegeven dat het beestje ooit nog op zou duiken.

Tijdens zijn tocht moet de kat drie landsgrenzen overgestoken zijn. Hij stelt experts voor een raadsel.

Nu is de kat gelukkig. "Hij is nu erg blij, net als wij. Ik heb geen idee hoe hij ons heeft gevonden, maar we zijn erg blij dat het hem gelukt is," zegt Ravila tegen The Sun.

 

 
  Kat Oscar krijgt speciale prothesen na ongeluk
  Poezen blij met kneuzen en knarrenweek
  Zwerfkatten Woudenberg gecastreerd

Gerelateerd

Snel een betrouwbaar logeeradres vinden voor huisdieren

Kat manipuleert baasje

Agenten vinden 70 dode katten in vuilniszakken

Honden en katten vaak bij baasje in bed

Wie is het baasje van Bono?

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed