Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Nieuwe katten opvangadressen gezocht

 
Post datum: 6/23/2010    1796 keer bekeken   
Bron: Stad Tiel 
 
TIEL - Stichting Dierenasiel Tiel zoekt nieuwe opvangadressen voor katten. Elk jaar komen er ongeveer 400 katten het dierenasiel binnen. Dit zijn katten van allerlei leeftijden. Volwassen katten, seniorkatten maar ook kittens en moederpoezen met kinderen. De meeste katten kunnen prima in het asiel verblijven, maar sommige hebben extra zorg nodig. Meestal gaat het dan om een huiselijke situatie die de katten nodig hebben. Dit kunnen kittens zijn met of zonder hun moeder of schuwe jonge katten. Hiervoor zoekt het asiel enthousiaste mensen (volwassen) die bij voorkeur een kamertje apart ter beschikking voor de katten hebben.

Ervaring met katten is een vereiste en behoorlijk wat tijd. Combinatie met een full time baan lukt niet. De adressen worden begeleid vanuit het asiel en krijgen alle onkosten vergoed.

Info: Stichting Dierenasiel Tiel 0344-613969.
 
  ’Huisdieren verdienen een waardig afscheid’
  Buitenplaatsen voor katten gezocht
  'Grote katten worden aangetrokken door parfum'

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Speciale gastgezinnen gezocht voor dieren

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed