Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

’Huisdieren verdienen een waardig afscheid’

 
Post datum: 6/22/2010    Door: Vic Steenbergen    1729 keer bekeken   
Bron: Het hele westland 
 
In menig huisgezin is het overlijden van een huisdier een ingrijpende gebeurtenis. Of het nou een parkiet, een cavia, een kat of een hond is, zij laten altijd een leegte achter. En dat is begrijpelijk, want vaak genoeg geven huisdieren nog wat extra gezelligheid in huis, zeker voor gezinnen en alleenstaande ouderen.

Ook kleine kinderen zijn verknocht aan hun huisdieren. Zij hebben vaak heel veel moeite om afscheid te nemen van hun speelkameraadje. Zeker als het dier zomaar in een doek, een oude wijnkist of een grote luciferdoos wordt begraven.

Sinds februari van dit jaar hoeft dat niet meer. 's-Gravenzander Ton Hereijgers (32) vindt namelijk dat ook huisdieren een waardig afscheid verdienen. Onder de naam 'Kist van Noach' heeft hij daarom een webwinkel geopend, waar de baasjes van overleden honden, katten, cavia's, konijnen en vogels een milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare begraafkist van karton kunnen bestellen.

 


Lees verder 
  Buitenplaatsen voor katten gezocht
  'Grote katten worden aangetrokken door parfum'
  Katten die schilderen!

Gerelateerd

Rattenvangers verdienen feestmaal

  

In onze shop
2 + 1 gratis! : Greenwoods Droogvoer 3 x 300 g
Met Greenwoods katten-droogvoeding biedt u uw kat de best mogelijke voeding. Door het hoge aandeel van vers vlees of verse vis en de zorgvuldige bereiding ...
EUR 7.98
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed