Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten die schilderen!

 
Post datum: 6/21/2010    3751 keer bekeken    
 

Mensen schrijven vaak hun huisdieren speciale eigenschappen toe, zeker als deze huisdieren al lange tijd 'tot de familie' behoren. En aangezien katten vaak gekozen worden als ons huisdier, zijn er in deze wereld natuurlijk veel katten met speciale eigenschappen.

Neem nu Nora, als kitten kroop ze vaak achter de piano in het ouderlijk huis. En nu, op 4 jaar speelt ze virtuoos samen met haar eigenaar prachtige dueten, zijn er boeken en dvd's van haar verschenen en is ze wereldberoemd op internet.Of deze video, waar een onbekende kat te zien is die schildert!Schilderen kunnen trouwens wel meer katten. De website van het museum of Non-Primate Art biedt meer informatie over kattenschilderen, inclusief hoe je een vervalsing kan herkennen, de geschiedenis van de feline kunst en faq’s over hoe je kat tot schilderen aan te zetten.

Er is zelfs een boek op Amazon te krijgen over het kattenschilderen Why Cats Paint. A theory of feline aesthetics waarin meerdere belangrijke kat-schilders worden voorgesteld.  

En wanneer je je eigen kat eens aan het schilderen wilt krijgen, dan is er nu de Kat Casso. Een complete set met lijst, verf, kleed en poten beschermers waarmee je kat zelf een eigen schilderij kan maken! 
  ´Kattenredder´ krijgt oorkonde van Partij voor de Dieren
  'Wie vermoordt onze katten?'
  Gamer doodt kat van vriendin wegens uitschakelen console

Gerelateerd

Kat Oscar krijgt speciale prothesen na ongeluk

'Om mensen zoals ik te helpen'

Kat zet 50 000 mensen zonder stroom

Kat redt familie uit brandend huis

'Katten maken mensen gek'


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 4/1/2011 1:18:56 PM   Gepost door: Katrien
Deze kat is pas creatief! lta href=#8221http://www.anjaskattenblog.nl/#8221gtkatten kunstlt/agt.

  

In onze shop
Hagen Catit Drinkfontein 3 l
Net zoals wij mensen hebben ook dieren water nodig om te overleven. Het lichaam van een kat of een hond bestaat voor ongeveer 70% uit water. Als u uw huisd...
EUR 45.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed