Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Gamer doodt kat van vriendin wegens uitschakelen console

 
Post datum: 6/21/2010    Door: Elmar Rekers    2025 keer bekeken   
Bron: Gamez.nl 
 
Een man uit de Amerikaanse staat Virginia is aangehouden wegens ernstige dierenmishandeling. Dit nadat hij de kat van zijn vriendin had vermoord omdat deze zijn console uitschakelde tijdens het spelen.

De autoriteiten werden dinsdagavond ingelicht nadat de vriendin van Jamar Walston (21) haar beklag had gedaan tegenover de alarmcentrale. In haar gesprek met 911 vertelt ze hoe de verbinding met de game die Walston aan het spelen was werd verbroken door haar nieuwe katje.

De gamer pakte het jonge dier vervolgens op en gooide het dood tegen de muur. Volgens de politie van het stadje Staunton gebeurde dit alles ook nog voor de ogen van de kinderen van de vrouw. Walston zit nu vast in afwachting van het proces. Hij was onlangs op borgtocht vrijgekomen nadat hij was opgepakt voor een woninginbraak en mishandeling in januari.

 
  Sony laat katten twitteren
  Stichting DOED maakt zich sterk voor dierenopvang
  Gemeente bekent ‘diefstal’ zwerfkattenverblijf

Gerelateerd

LID: melding dierenmishandeling uit taboesfeer

Verloren Amerikaanse kat duikt op in Frankrijk

Iraakse uitgehongerde kat geadopteerd door amerikaanse soldaat

Hond voor rechter wegens achtervolgen kat

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Sterilised Cat Young Adult Tonijn Kattenvoer
Hill??s Feline Sterilised Cat Young Adult Tonijn is een optimaal aangepast kattenvoer voor gecastreerde katten van 6 maanden tot 7 jaar. Veel kattenbezitte...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed