Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Gemeente bekent ‘diefstal’ zwerfkattenverblijf

 
Post datum: 6/13/2010    2460 keer bekeken   
Bron: Zeeland.blog 
 
VLISSINGEN – Verontwaardiging alom. Welke dierenhater kon het over z’n hart verkrijgen om het zwerfkattenverblijf van het Scheldeterrein te jatten. Al die zielige zwerfpoesjes in één klap weer dakloos. Wat blijkt nu… het was de gemeente Vlissingen die het zwerfkattenverblijf had weggetakeld.

De Zeeuwse media schonken volop aandacht aan de mysterieuze verdwijning. Maandag bekende de gemeente de ‘diefstal’.  Zaterdag was het namelijk straatsporten op het Scheldeterrein. En de kattenkeet bleek nogal wat rommel en ratten aan te trekken. En dus besloot de gemeente actie te ondernemen. Er is nog wel geprobeerd contact te krijgen met Marleen Drijgers, die de katten verzorgt. Maar dat is niet gelukt, laat een gemeentewoordvoerder weten. Volgens de gemeente gebruiken mensen het hok en de omgeving als vuilstort. Drijgers is uitgenodigd om op het stadhuis te komen praten over een oplossing.

 
  PvdD bezoekt Dierenopvangcentrum
  Britten moeten hun kattenbelletje veranderen
  Zwerfkatten zijn natje en droogje kwijt

Gerelateerd

Poesjes in vuilcontainer Vlissingen

Nieuw contract gemeente over opvang zwerfdieren

  

In onze shop
24 x 100 g Felix elke dag feest in Gelei Kattenvoer voor een speciale prijs!
Katten houden van Felix, omdat de verschillende variaties van Felix zorgvuldig op de speciale behoeften van uw kat zijn afgestemd. Felix kattenvoeding beva...
EUR 6.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed