Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

PvdD bezoekt Dierenopvangcentrum

 
Post datum: 6/13/2010    1556 keer bekeken   
Bron: Webregio 
 
Tweede Kamerlid van de Partij voor de Dieren, Esther Ouwehand, bracht zondag een bezoek aan de net geopende wilde katten opvang in het Dierenopvangcentrum Waterland te Purmerend.

De wilde katten opvang is tot stand gekomen met bijdragen van diverse gemeenten uit de regio en is bedoeld voor gevangen wilde katten die niet meer te socialiseren zijn en niet terug geplaatst kunnen worden op de locactie waar zij zijn gevangen. De wilde katten opvang is op tweede Pinksterdag geopend door oud-wethouder Buijs van Waterland en wethouder Helm van Purmerend.

Esther Ouwehand is in de Tweede Kamer bezig met het schrijven van een initiatiefnota voor de opvang van gezelschapdieren. Er is een groot probleem met de opvang van dieren in Nederland. Asielen en (particuliere) opvangcentra zitten vooral ‘s zomers overvol. Een groot probleem hierbij is dat gemeenten vaak minimale invulling geven aan haar verplichting om twee weken te zorgen voor de opvang van gevonden dieren.

 
  Britten moeten hun kattenbelletje veranderen
  Zwerfkatten zijn natje en droogje kwijt
  Nieuw Catresort biedt ook kat perfecte vakantie

Gerelateerd

´Kattenredder´ krijgt oorkonde van Partij voor de Dieren

Wachten op tweede kans

Helwegen bezoekt poezenboot

Dierenbescherming zoekt opvang verwilderde katten

Met einde vakantie stroomt dierenopvangcentrum nog niet leeg

  

In onze shop
Integra Protect Intestinal Anti-diarree Kattenvoer 6 x 100 g
De behandeling via een dieet van diarree-verschijnselen bij katten bestaat voornamelijk uit het geven van kleine hoeveelheden voer, die verdeeld over de ge...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed