Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

'Ik wist gelijk dat het Vlek was'

 
Post datum: 6/2/2010    Door: AriŽnne Megchelsen    1811 keer bekeken   
Bron: Het kompas 
 
SLIEDRECHT - De familie Dekkers uit Dordrecht kreeg vorige week donderdag de verrassing van hun leven. Kat Vlek, die tweeŽnhalf jaar geleden spoorloos verdween, dook plotseling op bij de Merwebolder, waar de zoon van de familie werkt. ,,We hadden niet meer verwacht dat we hem ooit nog terug zouden zien", vertelt Ada Dekkers. ,,Maar toen ik hem pakte, was het meteen weer goed. Het is echt bijzonder; we hebben nu een beroemde kat!"

In 2007 verdween de zwart met witte kat uit de Reinenweer, waar de familie Dekkers toen nog woonde. ,,Het was in de nacht van 30 op 31 december. We moesten naar het ziekenhuis, want onze eerste kleindochter werd geboren. Mijn man liet nog snel de kat naar buiten om hem te laten plassen. Hij liep altijd buiten, maar die nacht is hij niet meer teruggekomen. Waarschijnlijk is hij geschrokken van de rotjes die werden afgestoken." De Dekkers zochten vervolgens met man en macht naar Vlek. ,,Iedereen was helemaal van slag. Vlek is een hartstikke lieve kat, echt een allemansvriend. We hebben Amivedi (Stichting voor vermiste en gevonden huisdieren, red.) ingeschakeld, we zijn naar de Papendrechtse en de Sliedrechtse dierenasielen geweest om te kijken of hij daar misschien was. We zijn ook heel vaak in het park wezen zoeken. Je gaat natuurlijk overal kijken. Maar op een gegeven moment heb ik gezegd: 'Laat maar, hij komt toch nooit meer terug'.

 


Lees verder 
  'Octomom' voert actie voor sterilisatie
  Minder dieren in asiel
  Undercover in het dierenasiel

Gerelateerd

Kattenliefhebber in het gelijk

Kat redt familie uit brandend huis

Kat redt familie uit brandend huis

Huisdier soms geliefder dan familie en vrienden

  

In onze shop
Orijen Cat & Kitten Kattenvoer
Orijen Cat & Kitten Kattenvoer is opgericht door een familie in Alberta, Canada. Het bedrijf maakt enkel gebruik van verse Canadese ingredi√ęnten voor ...
EUR 52.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed