Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Poes overleeft spijker door haar hoofd

 
Post datum: 6/1/2010    2099 keer bekeken   
Bron: Telegraph.co.uk 
 
Hebben poezen echt meer dan één leven? Dat lijkt inderdaad zo, want een Amerikaanse straatpoes heeft een zware aanval overleeft. Een nog onbekend persoon ramde een tien centimeter lange spijker recht tussen de ogen van het dier. Wie heeft dit gedaan?
Op de onderstaande röntgenfoto is te zien hoe diep de spijker is doorgedrongen in de kop van de poes en bijna achteraan de schedel weer naar buiten komt.

“Nog nooit heb ik iets gezien als dit,” zei de dierenarts die de spijker wist te verwijderen. De poes is ondertussen omgedoopt tot ‘Amazing Grace’ en loopt momenteel alweer gewoon rond in Sioux City.

“Het is gewoonweg wonderbaarlijk,” aldus Cindy Rarrat van de Animal Control, de plaatselijke dierenbescherming. “We zoeken nu uit wie de eigenaar van de poes is, en wie verantwoordelijk is voor de spijker.”

 
  Een kat als huisdier kost je 10.000 euro
  'Niet alleen maar knuffelen'
  Huisdier betere luisteraar dan partner

Gerelateerd

Kat overleeft pijl door kop

Kat overleeft 50 kogels

’Dagwaarde’ kat nihil na aanval hond

Kat overleeft twintig minuten in draaiende wasmachine

  

In onze shop
Vi 33 x 85 g Exclusief Mixpakket Sheba Kuipjes voor een voordeelprijs! en Vleeskeuze
Sheba kent de fijne neus van uw kat en weet precies, wat uw kleine fijnproever zich wenst en wat hij erg lekker vindt. De Sheba menu~s verblijden het verwe...
EUR 16.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed