Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten zijn leven niet zeker in Druten

 
Post datum: 5/2/2010    Door: Rosanneke Jongbloed     1837 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
DRUTEN -  Het Gelderse dorpje Druten is in de ban van een kattenhater. In een paar weken tijd zijn zeker elf katten spoorloos verdwenen, waarvan vijf uit dezelfde straat.

De baasjes vrezen voor het leven van hun huisdieren nu een andere kat afgelopen weekend is vergiftigd en dat niet heeft overleefd. De Dierenbescherming Rivierenland roept kattenbezitters in Druten op om hun huisdieren binnen te houden. "Wie doet nou zoiets?" vraagt de 19-jarige Marieke zich af. Haar kat Jaap is sinds eind maart vermist. "Ik snap wel dat niet iedereen van katten houdt, maar dan kun je ze toch gewoon wegjagen met een emmer water."

"We willen zekerheid. Ik wil weten of hij nog leeft", benadrukt buurtbewoner Remco Scheeren, die overal posters heeft opgehangen van zijn vermiste kater Murphy. Ook Jan van der Wielen, eigenaar van Minoes, maakt zich zorgen over het lot van zijn lieveling.

,,Er zijn wel vaker katten weg, maar niet elf in dezelfde wijk. Er is een verdachte donkere Landrover gezien die continu heen en weer reed", zegt Andrea Looren de Jong van de dierenbescherming.

 
  Kat zoekt boer of buitenlui
  De iPad is voor poesjes
  'Dierenmishandelaar in Angelslo actief'

Gerelateerd

Dierenambulance: Kattenhater actief

Angst voor kattenhater in Vogelbuurt

Mogelijk kattenhater actief in Brummen

Waarschuwing voor kattenhater Hulst


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 2/5/2012 3:47:38 PM   Gepost door: Nico
Ik betwijfel dat er een kattenhater is, massale verdwijningen van poezen en katten houden bijna altijd in dat er ergens een chinees restaurant in de buurt is.

  

In onze shop
24 x 100 g Felix elke dag feest in Gelei Kattenvoer voor een speciale prijs!
Katten houden van Felix, omdat de verschillende variaties van Felix zorgvuldig op de speciale behoeften van uw kat zijn afgestemd. Felix kattenvoeding beva...
EUR 6.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed