Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat vat vlam tijdens diner

 
Post datum: 4/6/2010    3196 keer bekeken   
Bron: Waarmaarraar 
 
De kat van de milieuminister van de Canadese deelstaat British Columbia is in brand gevlogen. Tijdens Earth Hour nog wel. Dat meldt de Vancouver Sun. Minister Barry Prenner en z'n vrouw gaven zaterdag het goede voorbeeld tijdens Earth Hour en hadden thuis in Vancouver de lichten gedoofd. Ze hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om een etentje bij kaarslicht te houden.

Tot hun kat Ranger te dicht bij een kandelaar was geslopen en prompt vuur vatte. "Plots zagen we een rookpluim opstijgen uit de pels van Ranger", getuigt de minister. "We snelden onze poes te hulp, maar het vuur doofde vanzelf". De kat werd niet ernstig gewond, enkel z'n vacht was wat verschroeid. "En ook zijn trots lijkt een beetje aangetast", aldus nog minister Prenner.
 
  Kat heet vaak Luna of Minoes
  Katten op hun paasbest in de Rijnhal
  Overlast zwerfkatten voorkomen

Gerelateerd

Een canadese kat erft 1 miljoen euro

Politiemensen beledigd tijdens zorg voor poesjes

  

In onze shop
Cat & Clean Brilliant Plus met silicaat en babypoedergeur
Cat & Clean kattenbakvulling is hoogwaardig, klompjesvormend bentonietgrind met babypoedergeur en silicaat, welk zeer zuinig in gebruik is. Door het gr...
EUR 22.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed